Full 1
Haklıyı güçlü kılmak için buradayız..
zor zamanlarınız için yalın ve çabuk çözümler
ofisimiz istanbul'un kalbi nişantaşı'nda
Full 1
Nişantaşı / Şişli

Burak Temizer Hukuk Bürosu | Law Firm

Av. Burak Temizer (LL.M.) tarafından kurulan Burak Temizer Hukuk Bürosu istikrarlı gelişimiyle kısa sürede İstanbul'un saygın hukuk bürolarından biri haline gelmiştir.

Bugün geniş bir çevrede ve birçok alanda hukuk hizmeti veren büromuz;  Nişantaşı semtinde yer almaktadır. Ofisimiz, en verimli, en çabuk ve en doğru şekilde çözüme ulaşmak amacıyla uzmanlaştığı birçok alanda müvekkillerinin kişisel ve ticari amaçları ve dahi her nevi şahsi önceliklerini esas alarak gizlilik içinde müvekkillerinin taleplerine uygun çözümler üretmektedir. Ofisimiz hukuk mühendisliği ile kişi ve kurumlara özel stratejik çözümler sunmaktadır. Zor zamanlar için, yalın ve çabuk çözümler..

ÇALIŞMA ALANLARIMIZ

Neden biz?

Ofisimiz gizlilik içinde çabuk ve doğru bir iletişim ile müvekkillerinin sorunlarını ve isteklerini dinlemekte, hukuki sorunları tespit edip ardından detaylı bir yol haritası çıkarmakta,  uzman ve deneyimli avukatlardan oluşan kadrosuyla etik ancak agresif hamleler ile haklıyı güçlü kılmaktadır. 

Ofisimiz ne olursa olsun müvekkillerinin sorun ve beklentilerine çözüm odaklı yaklaşmaktadır. Bunun için en doğru çözümleri üretmekte her şeyden önce bunları müvekkillerine de güçlü bir iletişim ile aktarmaktadır.

Ofisimiz kadrosundaki avukatlar hukuk işçiliği değil hukuk mühendisliği yapmaktadırlar. Kişi ve kurumlara özel stratejik çözümler sunulmaktadır. 

İSTANBUL İYİ AVUKAT

CEZA AVUKATI